Duaja kur shohim pemën e parë të posapjekur

اللَّهُمَّ بَارِكْ لَنَا فِي ثَمَرِنَا وَبَارِكْ لَنَا فِي مَدِينَتِنَا وَبَارِكْ لَنَا فِي صَاعِنَا وَبَارِكْ لَنَا فِي مُدِّنَا

All-llahumme barik lena fí themerina, ve barik lena fí medínetina, ve barik lena fí sá’ina, ve barik lena fí muddina.

O Zot, na i beko frytet tona, na e beko qytetin tonë, na i beko njësitë matëse (sain dhe muddin) me të cilat masim.

Muslimi 2/1000.