Duaja për atë që jep për të pirë ujë ose dëshiron këtë

اللَّهُمَّ أَطْعِمْ مَنْ أَطْعَمَنِي وَاسْقِ مَنْ سَقَانِي

All-llahumme et’im men et’ameni ve-ski men sekání.

O Zot, ushqeje atë që më ushqeu mua dhe jepi të pijë atij që më dha të pi mua.

Muslimi 3/126.