Duaja e mysafirit për nikoqirin

اللَّهُمَّ بَارِكْ لَهُمْ فِيمَا رَزَقْتَهُمْ، وَاغْفِرْ لَهُمْ وَارْحَمْهُمْ

All-llahumme barik lehum fi ma rezaktehum vagfir lehum verhamhum.

O Zot bekoji në atë që i ke furnizuar, faljau mëkatet dhe mëshiroji ata.

Muslimi 3/1615.