Kur e lëshojmë të vdekurin në varr

بِسْمِ اللَّهِ وعَلَى سُنَّةِ رَسُولِ اللَّهِ

Bismil-lah ve ‘ala Sunneti Resulil-lah.

Me Emrin e All-llahut dhe në bazë të Sunnetit të Resulull-llahut.

Ebu Davudi 3/314 me sened të vërtetë. Poashtu Ahmedi e transmeton versionin tjetër me sened të vërtetë: "Bismil-lah ve Ala mil-leti Resulil-ah" (Me emër të Allahut dhe në fenë e Resulullahut).