Kur të na ndodh ndonjë fatkeqësi

إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ اللَّهُمَّ أْجُرْنِي فِي مُصِيْبَتِي وَأَخْلِفْ لِي خَيْراً مِنْهَا

nna lil-lahi ve inna ilejhi raxhi’ún, All-llahumme uxhurní fí musíbetí ve ahlif lí hajren minha.

Ne jemi të All-llahut dhe tek Ai kthehemi. O Zoti im, më shpërble për këtë fatkeqësi dhe më kompenzo këtë me diçka më të mirë se kjo.

Muslimi 2/632.