Duaja kundër armikut

اللَّهُمَّ مُنْزِلَ الْكِتَابِ، سَرِيعَ الْحِسَابِ، إهْزِمِ الأحْزَابَ، اللَّهُمَّ اهْزِمْهُمْ وَزَلْزِلْهُمْ

All-llahumme munzilel-kitabi, seri’al-hisabi, ihzimil-ahzábe, All-llahumme ihzimhum ve zelzilhum.

O Zoti im, Shpallës i librave, Llogaritës i shpejtë, mposhti grupacionet. O Zoti im, mposhti dhe shkatërroj ata.

Muslimi 3/1362.