Kur të dalim nga xhamia

بِسْمِ اللَّهِ وَالصَّلاةُ وَالسَّلاَمُ عَلَى رَسُوْلِ اللَّهِ ، اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ مِنْ فَضْلِكَ ، اللَّهُمَّ اعْصِمْنِي مِنَ الشَّيْطَانِ الرَّجِيمِ

Bismil-lah ves-salátu ves-selámu ‘alá resúlil-lah, All-lláhumme inní es-eluke min fadlike, All-lláhumme a’ësimní minesh-shejtánirr-rraxhím.

Me emrin e All-llahut, lutjet dhe përshëndetjet qofshin mbi të Dërguarin e All-llahut. O Zoti im, të lutem të më japësh prej të mirave tua. O Zoti im, më mbroj nga shejtani i mallkuar.

Ibën Maxheh Shih “Sahih Ibën Maxheh” 1/129.