Kur kemi ndonjë dhembje në trup

بِسْمِ اللَّهِ.أَعُوْذُ بِاللَّهِ وَقُدْرَتِهِ مِنْ شَرِّ مَا أَجِدُ وأُحَاذِرُ

Bismil-lah. E’udhu bil-lahi ve kudretihi min sherri ma exhidu ve uhádhiru. (3 herë)

Në emër të All-llahut. Kërkoj mbrojtjen e All-llahut me fuqinë e Tij nga e keqja e kësaj që ndiej dhe frikësohem.

Muslimi 4/1782.