Duaja ndërmjet ruknul-jemanit dhe haxherul-esvedit

رَبَّنَا آتِنَا فِي الدُّنْيَا حَسَنَةً وَفِي الآخِرَةِ حَسَنَةً وَقِنَا عَذَابَ النَّارِ

Rabbena átiná fid-dunja haseneten ve fil-áhireti haseneten vekina ‘adháben-nar.

O Zoti ynë, na jep të mira në këtë botë dhe në Ahiret dhe na ruaj prej dënimit të zjarrit [Xhehennemit].