Tekbiri kur i afrohemi haxherul-esvedit

Pejgamberi s.a.v.s. ka bërë tavaf rreth Qabes i hipur mbi deve dhe sa herë që vinte te Haxhe-rul-esvedi ia drejtonte atë që e kishte në dorë dhe merrte tekbir.